Home  >  Voor wie

©, Disclamer & Privacy

-- Voor wie --

Voor mensen die ziek zijn

Door het verbeteren van het herstelvermogen worden veel ziekteprocessen omgekeerd. Dus de gezondheidstoestand wordt verbeterd. Zo heeft grootschalig onderzoek bijvoorbeeld aangetoond dat door minder ademen (ja minder en niet meer of dieper …!!!) meer dan 100 chronische ziekten en vele klachten kunnen worden genezen of sterk worden teruggedrongen. Daarnaast versnelt het het leerproces van het immuunsysteem en het genezingsproces bij vele andere ziekten en klachten.

Voor mensen die denken dat ze gezond zijn

Veel mensen die niet ernstig ziek zijn nemen aan dat ze gezond zijn. Zij zijn misschien symptoomvrij, ze nemen de symptomen niet waar of ze nemen de vele kleine klachten niet serieus. Toch is hun gezondheidstoestand vaak verre van optimaal, 95% van de Westerse bevolking zit namelijk in de lagere gezondheidsniveaus, te weten: ‘‘eerste klachten’’ en ‘‘ziekte’’.

Voor mensen met emotionele en/of mentale problemen

 

Voor mensen die het herstel willen bevorderen voor / na een stressvolle periode of operatie

 

Voor kinderen en ouders

Veel kinderen kampen al op jonge leeftijd met gezondheidsproblemen. Veel kinderen hebben al last van allergieën, astma, ADHD, moeheid, … . Samen met hun ouders kunnen kinderen hier van af komen. In tegenstelling tot volwassenen is het lichaam van kinderen veel sneller in staat om hogere niveaus van gezondheid te bereiken.

Voor toekomstige ouders

Het gezondheidsniveau van het kind wordt beïnvloed door de moeder tijdens de zwangerschap. Dit komt o.a. doordat de mate van hyperventilatie van de moeder wordt doorgegeven aan het ongeboren kind. Dit is niet genetisch bepaald. Het ademhalingscentrum van het kind went namelijk tijdens de zwangerschap aan de waarden waar het ademhalingscentrum van de moeder op is ‘‘ingesteld’’. Hierdoor zullen kinderen eerder allerlei chronische ziekten en klachten krijgen.

Voor bedrijven

95% van de Westerse bevolking zit in de lagere gezondheidsstadia, te weten: ‘‘eerste klachten’’ en ‘‘ziekte’’. Dit uit zich niet alleen fysiek doch ook emotioneel, mentaal en spiritueel. Binnen een bedrijf kunnen we daarbij denken aan: ziek thuis, mentale absentie, snel geïrriteerd, minder energiek, … . Onze aanpak kan uw medewerkers helpen om gezonder, gelukkiger, energieker, productiever en creatiever te worden.